Despre noi

TARGUL AGRO OLTENIA EDITIA III 11-13 OCTOMBRIE 2019 – CEL MAI MARE EVENIMENT DIN OLTENIA DEDICAT AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, aflat la a doua editie , se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 11-13 octomberi 2019 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.
Targul AGRO Oltenia doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare .
Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;
Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.
Targul AGRO Oltenia este realizat de catre SC PS Multiservices SRL, in parteneriat cu Primaria Craiova si Consilul Judetean Dolj. PS Multiservices este si organizatorul urmatoarelor evenimente:
- Targul de Comert al Olteniei;
- Targul de Turism al Olteniei;
- Horeca Expo Oltenia.
Română