Locatie

Centrul Multifuncţional (CM) Craiova, o clădire cu spaţii de peste 11.000 de metri pătraţi, comparabilă cu Romexpo, ofera firmelor expozante toate facilitățile necesare, clădirea dispunând de instalații moderne de funcționare, utilaje și echipamente electrice de ultimă generație.
Din punct de vedere arhitectural, construcția Pavilionului Central este o clădire amplă, având un regim S+P+2E, ajungând la înălțimea de 27 m. Forma circulară cu diametrul de 80 m este completată de terasele și rampele înconjurătoare ce au rol de legătură între nivele. Etajele 1 și 2 sunt realizate sub formă de subpantă prin retrageri succesive în raport cu parterul, dând astfel naștere unui atrium central cu diametrul de 40m.
Clădirea adăpostește 23 spații destinate birourilor, spații expoziționale, 4 săli de conferință, spații cu destinații diferite pentru buna funcționare a activităților ce se vor desfășura în interiorul clădirii. Circulația vizitatorilor în interiorul clădirii este asigurată de 6 scări și 4 lifturi panoramice, personalul administrativ și clienții folosesc două lifturi cu capacitatea de 8 persoane fiecare, 4 scări secundare și două lifturi de marfă cu o capacitate de 2 tone.
Date tehnice:
– suprafața utilă: 12.600 mp;
– suprafața desfășurată: 15.600 mp;
Pentru buna funcționare și desfășurare a activităților în condiții optime, în jurul clădirii s-au amenajat:
– spații expoziționale: 2.860 mp;
– spații de parcare: 330 locuri în zonă Sud, 34 locuri în zonă Nord;
– spații verzi: 11.000 mp;
– alei carosabile și pietonale de acces în incintă și în clădire.
img 2
imagine 3
imagine 4
Screenshot-2016-05-08-21.56.19

Română